Topik saiki ing Education Services Pendidikan

Topik saiki ing Education Services Pendidikan

Topik saiki ing Education Services Pendidikan

Hot

Thursday, December 28, 2017

Topik saiki ing Education Services Pendidikan

December 28, 2017 0

Kanggo sing nggarap bisnis dana, tetep munggah karo dhuwit administrasi sing saiki lan wektu saiki penting. Pangurus dhuwit sing nyepak bisa nyedhiyakake panuntun dhumateng babagan wilayah anyar premium lan tetep weruh pola pasar. Misale subyek, contone, kesejahteraan

Care kudu penting kanggo tetep informed babagan. Diagram iki bakal ngatasi sawetara update saiki.

Layanan manungsa

Layanan manungsa dependably minangka subyek penting kanggo dhuwit related administrasi nyepakaké. Biaya asuransi sosial wis mundhak luwih saka ping pindho tumrap pembengkakan umum wiwit taun 1990, sacara dramatis nambah panggabungan ekonomi ing tengah periode kasebut. Sanadyan salaras karo ukuran ekonomi lan populase, AS mbayar luwih akeh awis ing layanan medis saben taun saka apa wae negara liya ing planet iki. Wiwit taun 2009, pambayaran layanan manungsa nglumpukake 15.3% saka ekonomi A.S. kontras karo 8.8% normal kanggo negara sing digawe.

Ing aturan saiki, pamrentah pemerintah kanggo layanan manungsa diantisipasi dening Kantor Anggaran Kongres kanggo munggah luwih saka 18% saka PDB saben taun ing sadhuwure 75 taun iki; wiwit Perang Dunia II, pamaréntah A.S. wis nglumpukake tugas dhuwit kanggo mundurake belanja kabeh sing wis nyayaki 18% PDB saben taun.

DJIA: OKTOBER 2008 TO OKTOBER 2009 Nalika sampeyan sinau ing dhuwit administrasi dhuwit, DJIA minangka dhaptar bursa efek expansive. Iki digawe dening Charles Dow ing taun 1896.

Saka Oktober pisanan, 2008 nganti September 2009, Dow mandhap saka puncake luwih saka 14.000 nganti 10.000 (Oktober 2008) nganti Maret 2009 lan sawisé mundhak 10.000 (14 Oktober 2009) wiwit ngetokake nganti 10.000 arah wiwitan Oktober 2008. DJIA ngalami titik kurang pungkasan (6,547) ing tanggal 9 Maret 2009.

Koneksi COEFFICIENTS

Tema liyane kanggo pandhuan administrasi dhuwit sing gegandhengan yaiku koefisien hubungan. Koefisien sambungan ngukur hubungan antarane (paling ora loro) faktor. Ing administrasi sing ana dhuwit nyiapake sampeyan bisa nemtokake cara maca teliti koefisien iki.

Sakliyane pengangkatan sing dawa, macem-macem kelas sumber nduweni kecenderungan kanggo nduwe hubungan ora nggumunake (sesambetan). Contone, biaya US A dana umum mindhah cara liyane saka saham wiwit individu tuku Treasuries lan nawarake saham nalika lagi ditekan liwat ekonomi lan nindakake invert minangka padha njaluk liyane duwe pengarepan. Swara wektu sing cetha, koefisien hubungan bisa uga ora bisa dikendhaleni.

Contone, wiwit Juli 2009 nganti Nopember 2009, dhaptar dollar AS lan S & P 500 ana 60% gegayutan karo (71% hubungan malik ing Oktober). Ing kasus apa wae, antara Januari 2007 lan tanggal Juli 2009, sambungan iki mung 2% (sesambungan karo "hubungan sewenang-wenang").

Swara wektu 15 taun (1994-2008), hubungan antarane biaya minyak lan S & P 500 luwih saka 20% nganti 20% (sambungan ora teratur). Ing ekstrem, sambungan iki + 40% nganti - 40%; ing pertengahan Juni 2009, hubungan kasebut kanthi cepet nyerang + 75%.

Layanan medik, Dow Jones Industrial Average (DJIA), lan koefisien hubungan kabeh titik semangat kanggo budgetary administrasi instruction. Pengaturan dhuwit sing disiapake nyedhiyakake bisa nutupi poin-poin kasebut kanthi luwih rinci.
Read More